|
Łagów Lubuski ropoczecie sezonu nurkowego 2010 |
| Autor |
Wiadomość |
divedevil
Administrator

|
Wysłany: 2010-03-05, 20:41 Łagów Lubuski ropoczecie sezonu nurkowego 2010
|
|
|
W długi weekend majowy 30.04 – 03.05 2010 zapraszamy ponownie do Łagowa Lubuskiego na 3-dniową imprezę oficjalnie rozpoczynającą sezon nurkowy 2010.
W planie wspólne nurkowania na słynnej ściance a także wyjazd na jezioro głębokie koło Międzyrzecza.
Oczywiście będzie także wspaniała impreza muzyczna z pieczonymi indykami, kiełbasą, kaszanką i wybornymi sałatkami.
Serdecznie zapraszamy!!!!
Koszt wyjazdu to 450 zł / osobę. Kwota ta obejmuje:
● cztery nurkowania (dwa w piątek i dwa w sobotę)
● trzy noclegi w pokojach 2, 3lub 4-osobowych (z łazienkami)
● trzy śniadania (szwedzki stół) dwa obiady, jedna kolacja (szwedzki stół)
● opłata za parking samochodowy (agroturystyka przy ściance)
● wynajem łódek potrzebnych do dopłynięcia na ściankę
● wstęp na bazę nurkową nad jeziorem głębokim
● w niedzielę (02.05.2010) wieczorem impreza integracyjna z konsumpcją i muzyką
Osoby które nie nurkują - koszt pobytu 420 zł.
Dzieci 0-3 lat – pobyt gratis.
Dzieci 3-10 lat – koszt pobytu 260 zł.(1/2 wyżywienia)
Przyjazd w piątek (30.04.2010) ok. godziny 20:00
Wyjazd w poniedziałek (03.05.2010)około 13:00
Wymagania minimalne to ukończone kursy AOWD
Wymagana pełna butla na pierwsze nurkowanie.
Ładowanie butli płatne osobno w bazie nurkowej.
Dodatkowe informacje w Centrum Nurkowym „Dive Devil”
lub pod numerem telefonu: 0-601-72-50-77 (Tomek).
W razie potrzeby brakujący sprzęt nurkowy można wypożyczyć w Centrum. |
|
|
|
 |
Arek
Arkadiusz
|
Wysłany: 2010-05-04, 13:44 Re: Łagów Lubuski ropoczecie sezonu nurkowego 2010
|
|
|
Witam!
Dziekuję bardzo za fajny wyjazd. Jezeli ktos ma chęć na zdjęcia robione przez moją obsługę naziemną, to prosze o wiadomosc do mnie na email lub na forum, dam linka do sciagniecia.
Tomasz też jest w posiadaniu owych linków.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
divedevil
Administrator

|
Wysłany: 2010-05-10, 18:37
|
|
|
| I kolejne rozpoczęcie sezonu za nami. I znowu bawiliśmy się w naszym ulubionym magicznym miasteczku Łagowie. Nuraski zjechały z każdego zakątka kraju. Był Szczecin,Poznań,Warszawa,Trzebiatow i oczywiście grupa Berlińska. Ekipa nurkująca wykonała 3-4 nurkowania w kilku zbiornikach.Nurkowalismy w jeziorze Trześniowskim,Głębokim i Cisie.Osoby nienurkujące spędzały czas na spacerach, rekreacji ,integracji i innych przyjemnościach. W niedzielę wieczorem do zabawy tanecznej przy wyśmienitym jedzonku i trunkach zapędził nas wspaniały DJ Grześ. Bawiliśmy sie prawie do samego rana.Impreza bardzo udana.Było miło i przyjemnie. Bawilismy sie super. Szczególne podziękowania należą się grupie Poznańskiej która w tańcach i popisach artystycznych nie miała sobie równych. Do zobaczenia w Czaplinku. |
|
|
|
 |
MICHAL
MROKXXX
|
Wysłany: 2010-05-11, 21:17
|
|
|
Witam wszystkich !
Z ogromną przyjemnością obejrzałam zdjęcia z naszego pobytu w Łagowie. To był super wyjazd. Mąż nareszcie doczekał się, że przyznałam mu rację . Cały czas opowiadał jakich to fajnych ludzi poznał nurkując . Większość z Was znałam więc z opowiadań ale co innego opowieści a co innego rzeczywistość . Trochę z duszą na ramieniu jechałam . Niepotrzebnie ! Mąż mówił szczerą prawdę Poznałam fantastycznych ludzi . Kobiety jesteście super, gadało mi się z Wami jakbyśmy się dobrze znały . Panowie - takich ze świecą szukać . Pozdrawiamy wszystkich serdecznie . Rozumiem, że wszyscy na wakacje się gdzieś rozjeżdżają ala mamy nadzieję, że spotkamy się w Czaplinku .
Gośka / taka ruda / i Michał / ten z małym brzuszkiem / z Poznania |
_________________ MROKXXX |
|
|
|
 |
|
|